top of page
  • Alexandra Fodor

Willy Wonka honky-tonk

Updated: Sep 3, 2021



Din depărtare am auzit un strigăt de ajutor. Cineva avea nevoie de Scaleit!

Ne-am pus frumos pălaria de cowboy, cămașa asortată, jeanșii, cizmele impecabile (nu, nu asta este uniforma noastră de lucru, dar orișicât) și am purces catre old west, în Sibiu, la invitația celor de la Expertarom Food Ingredients, furnizori de ingrediente în peste 60 de țări, cei care duc pasiunea pentru gust la rang de misiune. Perfect, pentru că și noi eram tot în misiune! Și atunci cand îmbini utilul cu plăcutul, bifezi o experiență de care tot să-ți aduci aminte!


Chiar așa, vă aduceți aminte de Willy Wonka? Și noi, doar că acum parcă trăiam povestea pe viu! Deodată, copilul din noi a ieșit la iveală, privind fascinat linia de producție din secția DULCIURI, închipuindu-și cum toate acele ingrediente care urmau a fi dozate eficient cu ajutorul sistemelor Scaleit, se vor transforma în ciocolată cu arome florale, jeleuri și dropsuri cu vitamine, biscuiți și napolitane cu umpluturi texturate sau cremoase.

Noi ne uitam la ei, ei se uitau la sistemele de cântărire Scaleit....până când pe cineva l-a apucat aplaudatul. Și atunci ne-am pus pe treabă și am instalat 3 linii de dozare ciocolată la găleți și un sistem de dozare microingrediente pe 4 cântare cu precizii de la 1 mg, dozare bazată pe rețete predefinite.

Încă o dată, problemă rezolvată! În stilul Scaleit: văzut, plăcut, instalat!

Și cum știm că ciocolata inspiră, de acum ne declarăm și mai inspirați în a cântari! Pentru că știm ce facem și facem ce știm!



22 views0 comments
bottom of page